Bedste Mil-Tec Liggeunderlag: Se top 2 (opdateret april 2023)

Bedste Mil-Tec Liggeunderlag: Se top 2 (opdateret april 2023)

april 14, 2024 Slået fra Af snobrod.dk

Du er landet på Snobrød.dk, det helt rigtige sted at finde Mil-Tec liggeunderlag. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Mil-Tec liggeunderlag tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Selvoppustelig Liggeunderlag Coyote – Mil-Tec

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Survivalstore.dk.

Her kan “Selvoppustelig Liggeunderlag Coyote – Mil-Tec” fås til 299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Selvoppustelig liggeunderlag Coyote – Mil-Tec Det selvoppustelige thermo liggeunderlag fra Mil-tec er et super fint liggeunderlag, for dig der skal teste af om udendørslivet nu er noget for dig eller om du er godt øvet i friluftslivets discipliner og bare…

Se hos Survivalstore.dk ❯❯

2: Liggeunderlag – Mil-tec

Sidste produkt på vores liste er Liggeunderlag – Mil-tec som vi har fundet til 159,- hos Survivalstore.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mil-tec – Liggeunderlag – Olive All-around liggeunderlag i hård skum som tåler en hård medfart, og som er nemt at rengøre.
Brug det alene, eller som ekstra isolering/beskyttelse til dit primære liggeunderlag.
Specifikationer – Mil-tec liggeunderlag Materi…

Se hos Survivalstore.dk ❯❯

Dyreste Mil-Tec Liggeunderlag på listen er Selvoppustelig Liggeunderlag Coyote – Mil-Tec fra Survivalstore.dk med en pris på 299.00. Billigste udvalgte Liggeunderlag er Liggeunderlag – Mil-tec som du kan købe for 159.00 hos Survivalstore.dk. Forskellen på de to priser er 140 kr.
Ovenstående Mil-Tec Liggeunderlag data og priser er hentet fra 1 butikker (Survivalstore.dk). Alle Mil-Tec Liggeunderlag tilbud er opdateret i dag 14-04-2024. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Liggeunderlag guides:

Fandt du ikke det rigtige Liggeunderlag blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Liggeunderlag: