Bedste Liggeunderlag: Se top 4 (opdateret august 2022)

Bedste Liggeunderlag: Se top 4 (opdateret august 2022)

august 12, 2022 Slået fra Af snobrod.dk

Du er landet på Snobrød.dk, det helt rigtige sted at finde liggeunderlag. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle liggeunderlag tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Berserkir Dobbelt Liggeunderlag Uden Pude – Grøn

  • Dagens pris: 549,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 949.00, nu kun 549,-.
    Du sparer 400 kr. / 42 %
  • Fundet hos PanzerScreen.dk

Vores første anbefaling er “Berserkir Dobbelt Liggeunderlag Uden Pude – Grøn” som lige nu er på tilbud hos PanzerScreen.dk.

Her er prisen sat ned med 42 % og kan altså fås for kun 549,- – en besparelse på 400 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Berserkir Dobbelt Liggeunderlag Uden Pude – Grøn   Dette Berserkir Dobbelt Liggeunderlag Uden Pude Grøn giver mere bekvemmelighed og øger glæden under udendørs aktiviteter, såsom camping, vandreture, fiskeri, klatring osv. Lavet af letvægts nyl…

Se hos PanzerScreen.dk ❯❯

2: Selvoppusteligt liggeunderlag 3 cm

Anden anbefaling har vi fundet hos PartyVikings.dk, hvor du kan købe Selvoppusteligt liggeunderlag 3 cm til kun 179,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Et liggeunderlag der kan puste sig selv op? Topsmart til festival! Med dette liggeunderlag, ligger du både godt om natten og sparer plads i din festivaloppakning….

Se hos PartyVikings.dk ❯❯

3: Liggeunderlag skum 10 mm

Næste anbefaling er “Liggeunderlag skum 10 mm”.

Dagens bedste tilbud på “Liggeunderlag skum 10 mm” har vi fundet hos PartyVikings.dk hvor prisen lige nu er 75,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvis du er typen der er villig til at gå på kompromis med sovekomfort for at få plads til andre ting, er et liggeunderlag i skum lige noget for dig….

Se hos PartyVikings.dk ❯❯

4: Selvoppusteligt liggeunderlag 5 cm

Sidste produkt på vores liste er Selvoppusteligt liggeunderlag 5 cm som vi har fundet til 209,- hos PartyVikings.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Et liggeunderlag der kan puste sig selv op? Topsmart til festival! Med dette liggeunderlag, ligger du både godt om natten og sparer plads i din festivaloppakning….

Se hos PartyVikings.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste liggeunderlag i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse liggeunderlag:

Dyreste Liggeunderlag på listen er Outwell Dreamboat Double 7.5 Cm – Liggeunderlag fra MAXiPRO med en pris på 2602.95. Billigste udvalgte Liggeunderlag er BasicPlus Liggeunderlag – 180×60 som du kan købe for 35.00 hos Plusshop.dk. Forskellen på de to priser er 2567.95 kr. – de 4 Liggeunderlag vi har fundet koster i gennemsnit 35761.94 kr.
Ovenstående Liggeunderlag data og priser er hentet fra 35 butikker (PanzerScreen.dk, PrisPresseren, PartyVikings.dk, RejseGear.dk, 55Nord.dk, Pro Outdoor, GrejFreak.dk, Cykelpartner, MAXiPRO, Outmore.dk, CoolStuff.dk, Coop.dk, ScandiHills.dk, Lystfisk.dk, Outdoorstore, Fiskegrej.dk, Godsejeren, Toolworld.dk, Outdoor i Centrum, OutdoorPro.dk, Backpackerlife.dk, Campstuff, Friluftsland.dk, Army Star, Alttilhundogkat.dk, Manillo.dk, Vandreshoppen.dk, Apuls.dk, Plusshop.dk, Billigsport24, Coolshop.dk, Davidsenshop.dk, Creativ Company, Rito.dk, Bazta.com). Alle Liggeunderlag tilbud er opdateret i dag 12-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Liggeunderlag guides:

Fandt du ikke det rigtige Liggeunderlag blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Liggeunderlag:

Vi håber du har kunnet finde et liggeunderlag ved hjælp af vores oversigt, men hvis ikke anbefaler vi at du besøger vores anden side liggeunderlag.dk. Her går vi nemlig i dybden med liggeunderlag og har mange tips til hvordan du vælger det helt rigtige.