Bedste Gerber Foldekniv: Se top 5 (opdateret marts 2023)

Bedste Gerber Foldekniv: Se top 5 (opdateret marts 2023)

marts 1, 2024 Slået fra Af snobrod.dk

Du er landet på Snobrød.dk, det helt rigtige sted at finde Gerber foldekniv. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Gerber foldekniv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Remix foldekniv – Gerber

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Survivalstore.dk.

Her kan “Remix foldekniv – Gerber” fås til 369,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Foldekniv fra Gerber – Model remix Sej robust foldekniv fra Gerber i rustfritstål. Kniven kan betjenes med en hånd, er super slidstærk, og så kan den nemt sættes fast i kanten af dine lomme eller bukser, da der er bælteclips på bagsiden.
Bladet på kniven…

Se hos Survivalstore.dk ❯❯

2: Gerber Vise + Mini-Paraframe Multitool

 • Dagens pris: 314,10 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 349,-, nu kun 314,10.
  Du sparer 34 kr. / 10 %
 • Fundet hos RejseGear.dk
 • Mærke: Gerber

Anden anbefaling har vi fundet hos RejseGear.dk, hvor du kan købe Gerber Vise + Mini-Paraframe Multitool til kun 314,10 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gerber Vise og Mini-Paraframe multitool-pakken er den ultimative duo for eventyrere, der kræver alsidighed i et kompakt design.
Med et væld af funktioner pakket i et letvægtsformat, vil disse værktøjer snart blive din gå-til hjælper for enhver udfordring…

Se hos RejseGear.dk ❯❯

3: Gerber Paraframe Mini – Fine Edge Foldekniv

Næste anbefaling er “Gerber Paraframe Mini – Fine Edge Foldekniv”.

Dagens bedste tilbud på “Gerber Paraframe Mini – Fine Edge Foldekniv” har vi fundet hos OutdoorPro.dk hvor prisen lige nu er 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mangler du en kompakt lommekniv, du let kan medbringe i naturen eller bruge hjemme? Så er Paraframe Mini – Fine Edge Foldekniv noget for dig….

Se hos OutdoorPro.dk ❯❯

4: Gerber Gator Clip Point Fine Edge Foldekniv

Produkt nummer 4 på vores “Gerber foldekniv-liste” er Gerber Gator Clip Point Fine Edge Foldekniv som du lige nu kan købe for 699,- hos OutdoorPro.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Gerber er kendt for kvalitets knive og multitools | Landets største udvalg fra Gerber | Køb det her…

Se hos OutdoorPro.dk ❯❯

5: Gerber Quadrant Modern Bambo Foldekniv

 • Dagens pris: 249,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 350,-, nu kun 249,-.
  Du sparer 101 kr. / 28 %
 • Fundet hos Apuls.dk
 • Mærke: Gerber

Sidste produkt på vores liste er Gerber Quadrant Modern Bambo Foldekniv som vi har fundet til 249,- hos Apuls.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Lækker foldekniv fra Gerber med et flot bambus skæfte.
Kniven er udstyret med flipåbner, der gør det muligt at åbne kniven med én finger.Knivbladet er fremstillet i stærkt stål og måler 6,9 cm. Knivens samlede længde er 10,1 cm.Vægt: 85 gram…

Se hos Apuls.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Gerber foldekniv i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Gerber foldekniv:

Dyreste Gerber Foldekniv på listen er Gerber Gator Clip Point Fine Edge Foldekniv fra OutdoorPro.dk med en pris på 699.00. Billigste udvalgte Foldekniv er Gerber Paraframe Mini – Fine Edge Foldekniv som du kan købe for 149.00 hos OutdoorPro.dk. Forskellen på de to priser er 550 kr.
Ovenstående Gerber Foldekniv data og priser er hentet fra 7 butikker (Survivalstore.dk, RejseGear.dk, OutdoorPro.dk, Apuls.dk, Outdoornu.dk, Handelshuset Aulum, Outmore.dk). Alle Gerber Foldekniv tilbud er opdateret i dag 01-03-2024. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Foldekniv guides:

Fandt du ikke det rigtige Foldekniv blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Foldekniv: