Bedste Foldekniv: Se top 5 (opdateret august 2022)

Bedste Foldekniv: Se top 5 (opdateret august 2022)

august 12, 2022 Slået fra Af snobrod.dk

Du er landet på Snobrød.dk, det helt rigtige sted at finde foldekniv. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle foldekniv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Felco 501 lommekniv med 4 funktioner (foldekniv)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Haveglad.dk.

Her kan “Felco 501 lommekniv med 4 funktioner (foldekniv)” fås til 249,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Brugervenlig Felco lommekniv med fire funktioner.Lommeknivens blad er i rustfrit stål og kan sikres i åben position med tryk på korset på siden.
Bladet har en indhak, så det er let at åbne kniven – uanset om du bruger højre eller venstre hånd. Derudo…

Se hos Haveglad.dk ❯❯

2: Felco 500 lommekniv 3 funktioner (foldekniv)

Anden anbefaling har vi fundet hos Haveglad.dk, hvor du kan købe Felco 500 lommekniv 3 funktioner (foldekniv) til kun 235,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Brugervenlig Felco lommekniv med tre funktioner.Knivens blad er i rustfrit stål og kan sikres i åben position med tryk på korset på siden.
Knivens blad har en indhak, så det er let at åbne kniven, uanset om du bruger venstre eller højre hånd. Desuden…

Se hos Haveglad.dk ❯❯

3: Opinel No. 8 foldekniv 8,5 cm, beli

Næste anbefaling er “Opinel No. 8 foldekniv 8,5 cm, beli”.

Dagens bedste tilbud på “Opinel No. 8 foldekniv 8,5 cm, beli” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 420,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den perfekte foldekniv til dig, der elsker at bruge tid ude i naturen.
No.
8 Béli foldekniv fra Opinel har et klassisk design med et skaft af beli-træ, mens bladet er af rustfrit stål af høj kvalitet.
Stålet er desuden ekstremt holdbart takket være til…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Opinel No. 8 foldekniv 8,5 cm, platan

Produkt nummer 4 på vores “foldekniv-liste” er Opinel No. 8 foldekniv 8,5 cm, platan som du lige nu kan købe for 171,- hos KitchenOne.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk foldekniv fra Opinel, der er ideel at have på sig til diverse aktiviteter i naturen, såsom til fiskeri og vandring.
Knivets blad måler 8,5 cm. og er fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet, som er enormt skarpt og holdbart. Det ergonomiske…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: Opinel Foldekniv No 7, 8 cm. Bøg

Sidste produkt på vores liste er Opinel Foldekniv No 7, 8 cm. Bøg som vi har fundet til 149,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
En rigtig skarp foldekniv, som er meget alsidig og praktisk til jagt og friluftsliv.
Materiale: Bladet er af Sandvik 12C27 stål, og håndtaget er fremstillet i bøg.
Det var i hjertet af De Franske Alper tilbage i 1890, at Joseph Opinel lancerede den første…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste foldekniv i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse foldekniv:

Dyreste Foldekniv på listen er FOLDEKNIV TIL YDRE HALVLEDER M. fra VVSproffen.dk med en pris på 3369.98. Billigste udvalgte Foldekniv er Makita Foldekniv M. Lås – E-11520 som du kan købe for 50.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 3319.98 kr. – de 5 Foldekniv vi har fundet koster i gennemsnit 18753.66 kr.
Ovenstående Foldekniv data og priser er hentet fra 36 butikker (Haveglad.dk, KitchenOne.dk, Pro Outdoor, OutdoorPro.dk, Fiskegrej.dk, Armytags, Handelshuset Aulum, Outdoorstore, Lystfisk.dk, Cykelpartner, Globaltools, GrejFreak.dk, Godsejeren, Toolworld.dk, Dykkerbutikken, Friluftsland.dk, Knivsalg.dk, MAXiPRO, Outmore.dk, Fisk på krogen, Outdoor i Centrum, Dorch & Danola A/S, vvs.dk, Multitool.dk, Toolster.dk, VVSproffen.dk, Marineudstyr.dk, Hunterspoint, Carls.nu, Homeshop.dk, WATTOO.DK, Apuls.dk, Proshop.dk, ScandiHills.dk, Elvvs.dk, Takforgaven.dk). Alle Foldekniv tilbud er opdateret i dag 12-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Foldekniv guides:

Fandt du ikke det rigtige Foldekniv blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Foldekniv: