Bedste Vandrestav: Se top 7 (opdateret maj 2023)

Bedste Vandrestav: Se top 7 (opdateret maj 2023)

maj 17, 2024 Slået fra Af snobrod.dk

Du er landet på Snobrød.dk, det helt rigtige sted at finde vandrestav. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vandrestav tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Masters Vandrestav Scout Rød

 • Dagens pris: 350,- kr.
 • Fundet hos Apuls.dk
 • Farve: Rød

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Apuls.dk.

Her kan “Masters Vandrestav Scout Rød” fås til 350,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Masters Vandrestav Scout Rød har et godt kompromis mellem kvalitet og pris.
Denne vandrestav er i tre sektioner (ø 18-16-14mm) i Alu 5083, samt forsynet med T6 greb i kork og med et polypropylen sort-rem som kan spændes op.Ekspansionssystemet bruger det n…

Se hos Apuls.dk ❯❯

2: Silva Vandrestave 3Z Blå

 • Dagens pris: 899,- kr.
 • Fundet hos Apuls.dk
 • Mærke: Silva
 • Farve: Blå

Anden anbefaling har vi fundet hos Apuls.dk, hvor du kan købe Silva Vandrestave 3Z Blå til kun 899,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Silva Vandrestave 3Z Blå er den perfekte vandrestav til dig, som godt kan lide at udfordre dig selv.
Vandrestaven er et must-have på både kortere og længere trekking ture.
Du får en ekstra støtte fra disse stave når du går, de hjælper dig til at navigere…

Se hos Apuls.dk ❯❯

3: Master Vandrestav Summot Light Rød

 • Dagens pris: 599,- kr.
 • Fundet hos Apuls.dk
 • Farve: Rød

Næste anbefaling er “Master Vandrestav Summot Light Rød”.

Dagens bedste tilbud på “Master Vandrestav Summot Light Rød” har vi fundet hos Apuls.dk hvor prisen lige nu er 599,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Masters Vandrestav Summot Light Rød har sort EVA-skumhåndtag, som former sig efter dine hænder og kan derved også modtage stød. En anden fordel ved EVA-skummet er, at det kan tåle kolde temperaturer ned til -45 C grader.Vandrestavene er nemme at justere,…

Se hos Apuls.dk ❯❯

4: DD Hammocks Hiking Pole Vandrestav

Produkt nummer 4 på vores “vandrestav-liste” er DD Hammocks Hiking Pole Vandrestav som du lige nu kan købe for 145,- hos Survivalstore.dk

Forhandlerens beskrivelse:
DD Hammocks Vandrestav – Hiking Pole Sammenklappelig vandrestav – Kan også også til midterstang til opsætning af din tarp! Letvægts aluminium vandrestav med teleskop justering.
Den sammenklappelige vandrestav fra DD Hammocks kan blive op til 135 cm lang,…

Se hos Survivalstore.dk ❯❯

5: Wellys foldbar vandrestav med taske

Forhandlerens beskrivelse:
Wellys®GI-032801: Sammenfoldelig vandrestav med taske Wellys® Foldbar vandrestav med tasken Du kan nemt folde denne praktiske vandrestav efter brug og Pladsbesparende opbevaring.
Den åbner automatisk og tilbyder med sin længde på 82 til 92 cm sikker…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

6: stavgangstænger trinløst justerbare 68 – 135 cm 5 tilbehør anti-chok affjedring vandrestave vandrestave teleskopstang, farve: rød

 • Dagens pris: 399,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farve: Rød

Forhandlerens beskrivelse:
Uanset om det er hjemme eller på vandre- eller skiferie, med tilbehøret, der er inkluderet i leveringsomfanget, kan stængerne   hurtigt og nemt justeres til enhver overflade –   uden værktøj.
Mange forskellige muskelgrupper bruges på samme tid i Nordic…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

7: Masters Trecime Carbon Vandrestav – 2 stk.

Sidste produkt på vores liste er Masters Trecime Carbon Vandrestav – 2 stk. som vi har fundet til 1499,- hos RejseGear.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvis du er en erfaren Trail Running eller Ultra-trail løber, der er på udkig efter en stang, der kan matche din intensitet, er Masters TRECIME Carbon det perfekte valg for dig.
Denne lette og sammenfoldelige stang er designet med henblik på høj ydeevne og…

Se hos RejseGear.dk ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vandrestav i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vandrestav:

Dyreste Vandrestav på listen er Vandrestave til kvinder – Black Diamond Women’s Distance Carbon Z – 2-stk fra Backpackerlife.dk med en pris på 1549.00. Billigste udvalgte Vandrestav er Dupsko til vandrestave på 12 mm (4 stk) som du kan købe for 100.00 hos LivetSomSenior. Forskellen på de to priser er 1449 kr.
Ovenstående Vandrestav data og priser er hentet fra 14 butikker (Apuls.dk, Survivalstore.dk, Lammeuld.dk, RejseGear.dk, Cykelpartner, LivetSomSenior, Billige Hjælpemidler, Backpackerlife.dk, Outdoornu.dk, Outmore.dk, Outdoor i Centrum, Intersport DK, ScandiHills.dk, Campstuff). Alle Vandrestav tilbud er opdateret i dag 17-05-2024. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vandrestav guides:

Fandt du ikke det rigtige Vandrestav blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vandrestav:

Vi er ret store fans af vandrestave, og derfor driver vi faktisk hele to portaler der hjælper til at finde den rigtige vandrestav. Så kig forbi enten vandrestave.dk eller vandrestav.dk og få gode tips til dit næste køb (hvis altså du ikke allerede har fundet en vandrestav via oversigten her på snobrød.dk