Bedste Vandrestav: Se top 17 (opdateret maj 2022)

Bedste Vandrestav: Se top 17 (opdateret maj 2022)

maj 20, 2022 Slået fra Af snobrod.dk

Når man skal ud at købe Vandrestav kan der være stor forskel på kvalitet og pris, og man har ikke lyst til at komme hjem med det forkerte Vandrestav. Det forstår vi godt her på Snobrød.dk.

Derfor har vi her udvalgt 17 Vandrestav fra pålidelige danske forhandlere. Det gør forhåbentlig din søgning efter den helt rigtige Vandrestav lidt nemmere.

Dyreste Vandrestav på listen er Masters Ma Trecime Tour – Vandrestave fra MAXiPRO med en pris på 1258.95. Billigste udvalgte Vandrestav er Black Diamond Helio Trail Kit – NO COLOR – Tilbehør til vandrestave som du kan købe for 108.95 hos MAXiPRO. Forskellen på de to priser er 1150 kr. – de 17 Vandrestav vi har fundet koster i gennemsnit 673.27 kr.
Nedenstående Vandrestav data og priser er hentet fra 7 butikker (Manillo.dk, MAXiPRO, Outmore.dk, GrejFreak.dk, RejseGear.dk, Backpackerlife.dk, LivetSomSenior). Alle Vandrestav tilbud er opdateret i dag 20-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Billede af Masters Ma Ranger Green - Vandrestave

4: Masters Ma Ranger Green – Vandrestave

Bedste pris: 471.95 hos MAXiPRO

Her får du et sæt enkle vandrestave fra Masters. De kan de helt basale ting, du får brug for, på turen – og er nemme at anvende og indstille til din egen personlige komfort. Stavene kan justeres i længden fra 115-140 cm og er sikret via Masters Clamper B… læs mere hos MAXiPRO >>

Billede af Letvægts vandrestave

5: Letvægts vandrestave

Bedste pris: 199.00 hos Backpackerlife.dk

Hvis du planlægger en længere trekkingtur, vil disse letvægts vandrestave fra Yellowstone hjælpe dig frem i terrænet og øge din stabilitet. Vandrestavene er lavet i letvægts aluminium og vejer kun 300 gram. De er nemme at indstille og har justerbare hånds… læs mere hos Backpackerlife.dk >>

Flere Vandrestav guides:

Fandt du ikke det rigtige Vandrestav blandt de 17 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vandrestav:

Vi er ret store fans af vandrestave, og derfor driver vi faktisk hele to portaler der hjælper til at finde den rigtige vandrestav. Så kig forbi enten vandrestave.dk eller vandrestav.dk og få gode tips til dit næste køb (hvis altså du ikke allerede har fundet en vandrestav via oversigten her på snobrød.dk

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Snobrød.dk