Bedste Myggenet: Se top 8 (opdateret august 2022)

Bedste Myggenet: Se top 8 (opdateret august 2022)

august 12, 2022 Slået fra Af snobrod.dk

Du er landet på Snobrød.dk, det helt rigtige sted at finde myggenet. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle myggenet tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hængekøje med myggenet – Camouflage

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos PanzerScreen.dk.

Her kan “Hængekøje med myggenet – Camouflage” fås til 499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hængekøje med myggenet – Camouflage Denne hængekøje med myggenet – Camouflage er perfekt at have med på farten til enten camping, vandretur, eller blot til haven derhjemme.
Nem at opsætte og vejer kun 980g når den er pakket sammen. To justerbare b…

Se hos PanzerScreen.dk ❯❯

2: Hængekøje med myggenet – Grøn

Anden anbefaling har vi fundet hos PanzerScreen.dk, hvor du kan købe Hængekøje med myggenet – Grøn til kun 499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hængekøje med myggenet – Grøn Denne hængekøje med myggenet – Camouflage er perfekt at have med på farten til enten camping, vandretur, eller blot til haven derhjemme.
Nem at opsætte og vejer kun 980g når den er pakket sammen. To justerbare bånd på…

Se hos PanzerScreen.dk ❯❯

3: Odder Myggenet kombi/klap-barnevogn

Næste anbefaling er “Odder Myggenet kombi/klap-barnevogn”.

Dagens bedste tilbud på “Odder Myggenet kombi/klap-barnevogn” har vi fundet hos Babysam.dk hvor prisen lige nu er 399,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Det rigtige valg hvis du går op i bæredygtighed og miljøvenlige produkter, samtidig med at du ønsker et kvalitets myggenet.
Lækkert luftigt Odder myggenet syet i 100 % genbrugspolyester, produceret af genanvendelige plastflasker indsamlet langs…

Se hos Babysam.dk ❯❯

4: Thule Myggenet Glide/Urban Glide

Produkt nummer 4 på vores “myggenet-liste” er Thule Myggenet Glide/Urban Glide som du lige nu kan købe for 318,- hos Babysam.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Dette myggenet passer til Glide 1 og 2 løbejogger smat Urban Glide 1 og 2 sportsklapvogn fra Thule, og sikre at dit barn undgår myggestik og irriterende fluer.
Myggenettet reducerer samtidig solens skadelige stråler.
Specialtilpasset, så der opnås maksima…

Se hos Babysam.dk ❯❯

5: NONOMO Myggenet til Slyngevugge hvid

  • Dagens pris: 159,- kr.
  • Fundet hos Babysam.dk
  • Mærke: Nonomo

Forhandlerens beskrivelse:
Nonomo Myggenet beskytter dit barn for myg, fluer og andre insekter, mens dit barn sover trygt i Slyngevuggen.
Med myggenettet kan du nemt have vuggen med i haven og nyde de lune sommer dage.
Myggenettet kan maskinvaskes ved 30 grader. …

Se hos Babysam.dk ❯❯

6: Moonboon Myggenet til slyngevugge

Forhandlerens beskrivelse:
I de varme måneder beskytter Moonboon-myggenettet dit barn imod mod fluer og myg.
Myggenettet er fremstillet af 100 % åndbart polyester for at sikre maksimal luftgennemstrømning.
Det er let at installere og har en overlappende åbning for hurtig adgang til…

Se hos Babysam.dk ❯❯

7: Stokke® Stokke Xplory X myggenet – black

Forhandlerens beskrivelse:
Designet til at beskytte din baby, dit lille barn eller tumling mod insekter og andet irriterende småkravl. Myggenettet er fremstillet af åndbart netstof for optimalt udsyn, så du og dit barn kan se hinanden, og ikke mindst så dit barn kan få masser af fr…

Se hos Babysam.dk ❯❯

8: Pinewood hat med myggenet, Dark Olive

Sidste produkt på vores liste er Pinewood hat med myggenet, Dark Olive som vi har fundet til 299,- hos Billig-arbejdstøj.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Pinewood hat med myggenetFunktionel hat med myggenet, der holder myg og andre insekter ude.I toppen af hatten opbevares myggenettet og kan nemt sættes på skyggen af hatten, når det er nødvendigt. Onesize Synlig logo. Med myggenet…

Se hos Billig-arbejdstøj.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste myggenet i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse myggenet:

Dyreste Myggenet på listen er Hammershus pavillion inkl. myggenet 6×3 m fra Davidsenshop.dk med en pris på 3999.00. Billigste udvalgte Myggenet er InnovaGoods Klæbende Myggenet Til Vinduer – Hvid som du kan købe for 15.00 hos Plusshop.dk. Forskellen på de to priser er 3984 kr. – de 8 Myggenet vi har fundet koster i gennemsnit 9106.44 kr.
Ovenstående Myggenet data og priser er hentet fra 48 butikker (PanzerScreen.dk, PrisPresseren, Babysam.dk, MamaMilla.dk, Moonboon.dk, Billig-arbejdstøj.dk, RejseGear.dk, Rito.dk, Parcellet, 55Nord.dk, Cykelpartner, Lystfisk.dk, Capida.dk, Dealshoppen, Outdoor i Centrum, Fiskegrej.dk, GrejFreak.dk, Mammashop.dk, Kids-world, Bolig & Haven, Homeshop.dk, Proshop.dk, MAXiPRO, Outmore.dk, Backpackerlife.dk, OutdoorPro.dk, Marineudstyr.dk, Pro Outdoor, ScandiHills.dk, Outdoorstore, Campstuff, Luksustrolden, Stokværk, Army Star, Loukrudt, Apuls.dk, Hjemmets, Gucca.dk, Plusshop.dk, Naturebaby.dk, Coolshop.dk, Børn i balance, Davidsenshop.dk, KÆRE BØRN, Satana.dk, Legekammeraten.dk, Bazta.com, Manillo.dk). Alle Myggenet tilbud er opdateret i dag 12-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Myggenet guides:

Fandt du ikke det rigtige Myggenet blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Myggenet: