Bedste Myggenet: Se top 6 (opdateret december 2023)

Bedste Myggenet: Se top 6 (opdateret december 2023)

december 8, 2023 Slået fra Af snobrod.dk

Du er landet på Snobrød.dk, det helt rigtige sted at finde myggenet. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle myggenet tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hængekøje med myggenet (army, orange-grå, pink, grøn eller sort)

  • Dagens pris: 199,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 299,-, nu kun 199,-.
    Du sparer 100 kr. / 33 %
  • Fundet hos Satana.dk
  • Farver: Pink, Grøn, Sort

Vores første anbefaling er “Hængekøje med myggenet (army, orange-grå, pink, grøn eller sort)” som lige nu er på tilbud hos Satana.dk.

Her er prisen sat ned med 33 % og kan altså fås for kun 199,- – en besparelse på 100 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hængekøje med beskyttende myggenet En virkelig god og slidstærk hængekøje med myggenet, der er yderst behagelig og funktionel og sikre en god nats søvn til alle der elsker outdoor livet.
Perfekt til camping, rejser, vandreture eller bare en hyggelig stun…

Se hos Satana.dk ❯❯

2: Myggenet Imprægneret Double – Superlight

Anden anbefaling har vi fundet hos Backpackerlife.dk, hvor du kan købe Myggenet Imprægneret Double – Superlight til kun 369,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lifesystems superlight myggenet double, der er imprægneret med EX-8 anti-myggespray, er til dig, der er træt af de søvnløse nætter med hvislen for ørerne og kløe på benene. Nettet hænges i en kegleform over din dobbeltseng (som anvist på billedet), og…

Se hos Backpackerlife.dk ❯❯

3: Myggenet

Næste anbefaling er “Myggenet”.

Dagens bedste tilbud på “Myggenet” har vi fundet hos Backpackerlife.dk hvor prisen lige nu er 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Stort myggenet der kan bruges til de fleste dobbeltsenge.
Måler 240 x 170 x 145 cm i udfoldet tilstand og 26 x 10 x 10 cm når det er pakket sammen i det dertilhørende rejseetui.
Myggenettet har 180 huller per tomme og overgår dermed anbefalingerne fra…

Se hos Backpackerlife.dk ❯❯

4: Myggenet Double

Produkt nummer 4 på vores “myggenet-liste” er Myggenet Double som du lige nu kan købe for 299,- hos Backpackerlife.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Highlanders double myggenet er til dig, der er træt af de søvnløse nætter med hvislen for ørene og kløe på benene. Myggenettet hænges over din seng (flere hængemåder), og dermed er det umuligt for myg og andre insekter at trænge igennem det ultra fine…

Se hos Backpackerlife.dk ❯❯

5: Myggenet Imprægneret Single – Superlight

Forhandlerens beskrivelse:
Lifesystems superlight myggenet, der er imprægneret med EX-8 anti-myggespray, er til dig, der er træt af de søvnløse nætter med hvislen for ørerne og kløe på benene. Nettet hænges i en kegleform over din seng (som anvist på billedet), og dermed er det…

Se hos Backpackerlife.dk ❯❯

6: Myggenet Single

Sidste produkt på vores liste er Myggenet Single som vi har fundet til 199,- hos Backpackerlife.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Highlanders myggenet er til dig, der er træt af de søvnløse nætter med hvislen for ørene og kløe på benene. Nettet hænges i en kegleform over din seng (som anvist på billedet), og dermed er det umuligt for myg og andre insekter at trænge igennem det ul…

Se hos Backpackerlife.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste myggenet i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse myggenet:

Dyreste Myggenet på listen er vidaXL pavillon med myggenet 6x3x2,73 m 180 g/m² gråbrun fra VidaXL DK med en pris på 3897.00. Billigste udvalgte Myggenet er Easy Camp Myggenet som du kan købe for 19.00 hos Cykelpartner. Forskellen på de to priser er 3878 kr.
Ovenstående Myggenet data og priser er hentet fra 29 butikker (Satana.dk, Backpackerlife.dk, Mammashop.dk, Lystfisk.dk, Luksusbaby Danmark, Pro Outdoor, Army Star, Proshop.dk, Capida.dk, RejseGear.dk, Legekammeraten.dk, OutdoorPro.dk, Børn i balance, Kids-world.dk, Fluer.dk, Outdoor i Centrum, Outmore.dk, Handelshuset Aulum, Økologisk-Supermarked, KÆRE BØRN, Fiskegrej.dk, Cykelpartner, Bazta.com, Campstuff, Homeshop.dk, VidaXL DK, Babysam.dk, ScandiHills.dk, Marineudstyr.dk). Alle Myggenet tilbud er opdateret i dag 08-12-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Myggenet guides:

Fandt du ikke det rigtige Myggenet blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Myggenet: