Bedste Lommelærke: Se top 6 (opdateret marts 2023)

Bedste Lommelærke: Se top 6 (opdateret marts 2023)

marts 31, 2023 Slået fra Af snobrod.dk

Du er landet på Snobrød.dk, det helt rigtige sted at finde lommelærke. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle lommelærke tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Stanley – Classic Lommelærke 0,23L Bottomland Mossy Oak

 • Dagens pris: 269,- kr.
 • Fundet hos GrejFreak.dk
 • Mærke: Stanley

Første anbefaling på listen er fra mærket Stanley.

Det bedste tilbud på “Stanley – Classic Lommelærke 0,23L Bottomland Mossy Oak” vi har fundet er hos GrejFreak.dk hvor prisen lige nu er 269,-

Forhandlerens beskrivelse:
Kvalitets lommelærke produceret i robust rustfri stål i slankt og kompakt design – perfekt til jagt, fiskeri eller en tur i det fri.
Flasken er monteret med skruelåg og kan indeholde 230 ml, svarende til en enkelt kop. Specifikationer:- Mål: H:175 x B:76…

Se hos GrejFreak.dk ❯❯

2: Lommelærke sæt (6 dele)

Anden anbefaling har vi fundet hos Smageklubben, hvor du kan købe Lommelærke sæt (6 dele) til kun 169,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lommelærkesæt i 6 dele.
Denne funktionelle lommelærke er fremstillet i 18/8 rustfrit stål med smart mat finish.
Passer perfekt til inderlommen af jakken. Sættet indeholder: Lommelærke 20 cl 4 små drikkebægere Tragt Produktegenskaber: F…

Se hos Smageklubben ❯❯

3: Lommelærke Formet Som Bog – Rustfri Stål

 • Dagens pris: 119,95 kr.
 • Fundet hos Gucca.dk

Næste anbefaling er “Lommelærke Formet Som Bog – Rustfri Stål”.

Dagens bedste tilbud på “Lommelærke Formet Som Bog – Rustfri Stål” har vi fundet hos Gucca.dk hvor prisen lige nu er 119,95 kr.

Denne lommelærke i rustfrit stål er en diskret og unik måde at have din favorit spiritus med dig på farten.

Lommelærken er designet som en bog med titlen “Liquor”, hvilket giver et hint om, hvad der gemmer sig indeni.

Med sin skrueåbning kan du nemt fylde og tømme lommelærken, og dens størrelse på 16 x 10 x 3,3 cm gør den perfekt til at have med i lommen eller tasken. Denne lommelærke er ikke kun praktisk, men også en sjov og anderledes måde at nyde dine favoritdråber på.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne fine lommelærke i rustfri fra Kikkerland stål er meget diskret og kan stå fint på bogreolen, uden noget opdager, hvad det er.
Lommelærken er forklædt som en kemibog med titlen liquor, som…

Se hos Gucca.dk ❯❯

4: Kitchen Craft BarCraft lommelærke

 • Dagens pris: 156,- kr.
 • Fundet hos KitchenOne.dk
 • Mærke: Kitchen Craft

Produkt nummer 4 på vores “lommelærke-liste” er Kitchen Craft BarCraft lommelærke som du lige nu kan købe for 156,- hos KitchenOne.dk

Kitchen Craft BarCraft lommelærke er en stilfuld og praktisk lommelærke, der er ideel til enhver, der ønsker at nyde deres yndlingsdrikke på farten. Lommelærken er lavet af højkvalitets rustfrit stål, der gør den holdbar og modstandsdygtig over for ridser og korrosion. Med dens slanke og moderne design har denne lommelærke en eksklusiv fremtoning, der vil tilføre masser af elegance til enhver lejlighed.

Kitchen Craft BarCraft lommelærke er også meget praktisk, da den er udstyret med en praktisk tragt, der gør det nemt at dekantere din yndlings whisky eller gin. Tragten er nem at bruge og sikrer, at du ikke spilder noget af din drik, når du fylder din lommelærke op.

Denne lommelærke er ideel til enhver, der ønsker at nyde deres yndlingsdrikke på farten, eller til enhver, der ønsker at tilføre en smule stil til barbordet. Kitchen Craft BarCraft lommelærke kommer med en 5-års garanti og er et sikkert valg, når det kommer til kvalitet og holdbarhed.

Forhandlerens beskrivelse:
BarCraft lommelærken fra Kitchen Craft har en eksklusiv fremtoning, der tilfører masser af elegance til barbordet.
Lommelærken er udført i rustfrit stål, og den har desuden et moderne design.
Der medfølger desuden en praktisk tragt, således du kan dekante…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: Stanley – Classic Lommelærke 0,23L Olivengrøn

 • Dagens pris: 249,- kr.
 • Fundet hos Toolster.dk
 • Mærke: Stanley
 • Farver: Grøn, Olivengrøn

Forhandlerens beskrivelse:
Lækker lommelærke i rustfrit stål, der oser af eventyr.
Bundsolid, holder tæt og spreder god stemning, når dagens strabadser er ovre og bålets flammer kræver, at der kommer whisky i kaffen.Den klassiske lommelærke fra Stanley har fået en let ansigtsløftni…

Se hos Toolster.dk ❯❯

6: Armbånds Lommelærke – 100 ml

Sidste produkt på vores liste er Armbånds Lommelærke – 100 ml som vi har fundet til 119,- hos PartyVikings.dk.

Armbånds Lommelærke – 100 ml er en praktisk og smart løsning til at have alkohol med på farten. Lommelærken er lavet af rustfrit stål og har en størrelse på 100 ml, med en inderring-diameter på 69 mm. Den er ideel til festivaler eller andre begivenheder, hvor det kan være svært at få fat i alkohol eller hvor det er dyrt at købe.

Armbånds Lommelærke – 100 ml er ikke kun praktisk, men også diskret. Med denne lommelærke kan du have alkohol skjult på din arm, så du undgår at blive opdaget. Produktet er let at bruge, og du kan nemt fylde den op med din yndlingsdrink, så den er klar til at tage med på farten.

Kvaliteten af produktet er høj, da det er lavet af rustfrit stål, som er slidstærkt og holdbart. Armbåndet er justerbart, så det passer til de fleste størrelser, og det er nemt at rengøre efter brug.

Armbånds Lommelærke – 100 ml er et produkt, der er ideelt til festivaler, koncerter, eller andre situationer, hvor du gerne vil have alkohol med på farten, men ikke ønsker at betale overpris eller risikere at blive opdaget. Med denne lommelærke kan du nemt og diskret have din yndlingsdrink med dig overalt, og samtidig se smart ud.

Forhandlerens beskrivelse:
Optimalt produkt til at skjule alkohol eller blot have det med på farten….

Se hos PartyVikings.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste lommelærke i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse lommelærke:

Dyreste Lommelærke på listen er Pulltex Lommelærke med vindue 16 cl. fra KitchenOne.dk med en pris på 416.00. Billigste udvalgte Lommelærke er Lommelærke 200 ml. som du kan købe for 59.00 hos PartyVikings.dk. Forskellen på de to priser er 357 kr.
Ovenstående Lommelærke data og priser er hentet fra 19 butikker (GrejFreak.dk, Smageklubben, Gucca.dk, KitchenOne.dk, Toolster.dk, PartyVikings.dk, Nordic Nest DK, Fodboldgaver.dk, HvidevareShoppen.dk, MAXiPRO, Barlife.dk, Handelshuset Aulum, Godsejeren, Pakkekalender, Nemmegaver.dk, Army Star, MaxiGourmet, Frishop, Rikki Tikki Shop). Alle Lommelærke tilbud er opdateret i dag 31-03-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Lommelærke guides:

Fandt du ikke det rigtige Lommelærke blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Lommelærke:

Vi håber du har fundet en lommelærke ved hjælp af vores oversigt, men hvis du vil have endnu flere lommelærker at vælge imellem burde du besøge vores anden side lommelærke.dk hvor vi kun skriver om lommelærker.