Bedste Lommelærke: Se top 6 (opdateret december 2023)

Bedste Lommelærke: Se top 6 (opdateret december 2023)

december 8, 2023 Slået fra Af snobrod.dk

Du er landet på Snobrød.dk, det helt rigtige sted at finde lommelærke. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle lommelærke tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Stanley – Classic Flask 0,23L

 • Dagens pris: 169,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 219,-, nu kun 169,-.
  Du sparer 50 kr. / 22 %
 • Fundet hos Hunterspoint
 • Mærke: Stanley
 • Farve: Grøn

Vores første anbefaling er “Stanley – Classic Flask 0,23L” fra mærket Stanley.

Produktet er lige nu på tilbud hos Hunterspoint hvor prisen er sat ned fra 219,- til 169,- – en besparelse på 50 kr. / 22 %

Forhandlerens beskrivelse:
Lille og kompakt lommelærke til noget at varme sig på.
Med skruelåg på arm, der sidder fast på flasken, så det ikke bliver væk.
– 230 ml – Tåler opvaskemaskine – Materiale: 18/8 rustfri stål og BPA-fri plast – Mål: 36 x 76 x 175 mm – 25 års garanti (fabr…

Se hos Hunterspoint ❯❯

2: Kitchen Craft BarCraft lommelærke

 • Dagens pris: 157,- kr.
 • Fundet hos KitchenOne.dk
 • Mærke: Kitchen Craft

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Kitchen Craft BarCraft lommelærke til kun 157,- kr.

Kitchen Craft BarCraft lommelærke er en stilfuld og praktisk lommelærke, der er ideel til enhver, der ønsker at nyde deres yndlingsdrikke på farten. Lommelærken er lavet af højkvalitets rustfrit stål, der gør den holdbar og modstandsdygtig over for ridser og korrosion. Med dens slanke og moderne design har denne lommelærke en eksklusiv fremtoning, der vil tilføre masser af elegance til enhver lejlighed.

Kitchen Craft BarCraft lommelærke er også meget praktisk, da den er udstyret med en praktisk tragt, der gør det nemt at dekantere din yndlings whisky eller gin. Tragten er nem at bruge og sikrer, at du ikke spilder noget af din drik, når du fylder din lommelærke op.

Denne lommelærke er ideel til enhver, der ønsker at nyde deres yndlingsdrikke på farten, eller til enhver, der ønsker at tilføre en smule stil til barbordet. Kitchen Craft BarCraft lommelærke kommer med en 5-års garanti og er et sikkert valg, når det kommer til kvalitet og holdbarhed.

Forhandlerens beskrivelse:
BarCraft lommelærken fra Kitchen Craft har en eksklusiv fremtoning, der tilfører masser af elegance til barbordet.
Lommelærken er udført i rustfrit stål, og den har desuden et moderne design.
Der medfølger desuden en praktisk tragt, således du kan dekante…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Pulltex Lommelærke med vindue 16 cl.

Næste anbefaling er “Pulltex Lommelærke med vindue 16 cl.”.

Dagens bedste tilbud på “Pulltex Lommelærke med vindue 16 cl.” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 369,- kr.

Pulltex Lommelærke med vindue 16 cl er en klassisk og tidsløs lommelærke, som er perfekt til at have med på farten. Lommelærken er fremstillet i rustfrit stål, hvilket gør den både robust og holdbar. Den har en kapacitet på op til 16 cl, hvilket er ideelt til at nyde en lille drink eller tår på turen.

Det skruelåg, som lommelærken er udstyret med, sikrer, at indholdet ikke spilder under transporten. Derudover har lommelærken en dekorativt vindue, som gør det muligt for dig at se, hvor meget der er tilbage i den. Dette er især praktisk, hvis du er på en længere tur, hvor du gerne vil have et overblik over dit forbrug.

Pulltex er kendt for deres funktionalitet og deres brede sortiment af produkter, og denne lommelærke er ingen undtagelse. Det tiltalende design gør den til en populær lommelærke verden over, og den er ideel til alle, der ønsker at kunne nyde en lille drink på farten.

Alt i alt er Pulltex Lommelærke med vindue 16 cl en fremragende lommelærke, der kombinerer funktionalitet med et flot design. Den er ideel til alle, der ønsker at have en lille drink med på turen, og som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten.

Forhandlerens beskrivelse:
Klassisk lommelærke med skruelåg.
Lommelærken har også et dekorativt vindue, som gør, at du kan se, hvor meget der er i den.
Pulltex’ produkter er meget populære verden over.
Det skyldes bl.a.
den umiskendelige funktionalitet og det brede sortiment.
Det t…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Lommelærkesæt 200 ml i stål

 • Dagens pris: 129,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 169,95, nu kun 129,95.
  Du sparer 40 kr. / 23 %
 • Fundet hos GrydeGuru.dk

Produkt nummer 4 på vores “lommelærke-liste” er Lommelærkesæt 200 ml i stål som du lige nu kan købe for 129,95 hos GrydeGuru.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Lommelærkesæt 200 ml i stål – Funktion Med dette lommelærkesæt fra Funktion kan du altid have din yndlingsdrik lige ved hånden, uanset hvor du er.
Sættet er lavet af rustfrit stål, hvilket gør det både holdbart og elegant at se på.
Derfor skal du vælge Lo…

Se hos GrydeGuru.dk ❯❯

5: Funktion lommelærke 200 ml

 • Dagens pris: 79,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 99,95, nu kun 79,95.
  Du sparer 20 kr. / 20 %
 • Fundet hos GrydeGuru.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Funktion lommelærke 200 ml – den perfekte ledsager til turen Funktion lommelærke 200 ml er den ultimative løsning til at have din yndlingsdrik med på farten.
Med dens holdbare og robuste design i rustfrit stål, kan du være sikker på, at den vil holde til…

Se hos GrydeGuru.dk ❯❯

6: Georg Jensen SKY lommelærke

 • Dagens pris: 499,95 kr.
 • Fundet hos GrydeGuru.dk
 • Mærke: Georg Jensen

Sidste produkt på vores liste er Georg Jensen SKY lommelærke som vi har fundet til 499,95 hos GrydeGuru.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Få en stilfuld og usædvanlig lommelærke fra Georg Jensen SKY Er du på udkig efter en lommelærke, der både er skulpturel og stilfuld? Så er Georg Jensen SKY lommelærken det perfekte valg til dig! Denne usædvanlige lommelærke er ideel til udendørs aktivitet…

Se hos GrydeGuru.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste lommelærke i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse lommelærke:

Dyreste Lommelærke på listen er Georg Jensen SKY lommelærke fra GrydeGuru.dk med en pris på 499.95. Billigste udvalgte Lommelærke er Sjove Boxershorts Med Lommelærke som du kan købe for 50.00 hos bents-webshop.dk. Forskellen på de to priser er 449.95 kr.
Ovenstående Lommelærke data og priser er hentet fra 22 butikker (Hunterspoint, KitchenOne.dk, GrydeGuru.dk, Pro Outdoor, bents-webshop.dk, Army Star, Proshop.dk, Gucca.dk, Pakkekalender, OutdoorPro.dk, Fiskegrej.dk, Handelshuset Aulum, Nemmegaver.dk, Billig-Billy, Fluer.dk, Smageklubben, Fodboldgaver.dk, Koeletaske.dk, Flying Tiger Copenhagen DK, Roligan.dk, Godsejeren, PartyVikings.dk). Alle Lommelærke tilbud er opdateret i dag 08-12-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Lommelærke guides:

Fandt du ikke det rigtige Lommelærke blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Lommelærke:

Vi håber du har fundet en lommelærke ved hjælp af vores oversigt, men hvis du vil have endnu flere lommelærker at vælge imellem burde du besøge vores anden side lommelærke.dk hvor vi kun skriver om lommelærker.