Bedste Håndøkse: Se top 7 (opdateret marts 2023)

Bedste Håndøkse: Se top 7 (opdateret marts 2023)

marts 31, 2023 Slået fra Af snobrod.dk

Du er landet på Snobrød.dk, det helt rigtige sted at finde håndøkse. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle håndøkse tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Gerber Bushcraft Håndøkse 39cm

  • Dagens pris: 599,- kr.
  • Fundet hos Apuls.dk
  • Mærke: Gerber

Første anbefaling på listen er fra mærket Gerber.

Det bedste tilbud på “Gerber Bushcraft Håndøkse 39cm” vi har fundet er hos Apuls.dk hvor prisen lige nu er 599,-

Forhandlerens beskrivelse:
Solid håndøkse fra Gerber med et behageligt gummibelagt skaft.
Øksehovedet er af høj kvalitet og smedet i ét stykke.Håndtaget er specielt udformet som et praktisk og vandtæt opbevaringsrum, hvor du nemt kan opbevare småting som f.eks.
bålstarter eller en…

Se hos Apuls.dk ❯❯

2: Fiskars håndøkse, str. 36 cm, 1 stk.

  • Dagens pris: 607,- kr.
  • Fundet hos Creativ Company
  • Mærke: Fiskars
  • Størrelser: xsmall, xs

Anden anbefaling har vi fundet hos Creativ Company, hvor du kan købe Fiskars håndøkse, str. 36 cm, 1 stk. til kun 607,- kr.

Fiskars håndøkse, str. 36 cm, 1 stk., er en kvalitetshåndøkse, der vejer 520 g. Den er designet med et godt greb, der sikrer en behagelig og sikker brug. Håndøksen leveres med en beskyttelsesetui til selve øksehovedet, hvilket gør opbevaring og transport af øksen mere praktisk og sikker.

Med en længde på 36 cm er denne håndøkse velegnet til at klare en bred vifte af opgaver, både indendørs og udendørs. Den kan bruges til at skære igennem træer, fjerne grene og skære brænde.

Fiskars håndøkse er kendt for sin holdbarhed og pålidelighed. Øksehovedet er fremstillet af højkvalitetsstål, der er skarpt og holdbart. Det ergonomisk formede greb er lavet af stødabsorberende materiale, hvilket gør det behageligt at holde om, selv under længere tids brug.

Alt i alt er Fiskars håndøkse, str. 36 cm, 1 stk., et fremragende valg for enhver, der har brug for en pålidelig og holdbar håndøkse til at klare forskellige opgaver.

Forhandlerens beskrivelse:
Fiskars x7 økse xsmall.Den lille økse er god til at hugge i små stykker brænde.
Der følger et etui til opbevaring af øksen med i købet.
Den lille økse vejer næsten ingenting, og med 3D-antistødoverfladen har du et fast greb om øksen.Vægt: 640 gLængde: 35,…

Se hos Creativ Company ❯❯

3: Fiskars håndøkse, str. 44.5 cm, 1 stk.

Næste anbefaling er “Fiskars håndøkse, str. 44.5 cm, 1 stk.”.

Dagens bedste tilbud på “Fiskars håndøkse, str. 44.5 cm, 1 stk.” har vi fundet hos Creativ Company hvor prisen lige nu er 704,- kr.

Fiskars håndøkse på 44,5 cm er en kvalitetshåndøkse, der er designet til at gøre let arbejde ud af træfældning og andre lignende opgaver. Den har en vægt på 1000 g, hvilket gør den let og nem at håndtere.

Øksen er udstyret med en god og ergonomisk greb, der giver et sikkert og komfortabelt greb, så du kan arbejde i længere tid uden at blive træt. Derudover leveres øksen med en beskyttelsesetui til selve øksehovedet, så det kan opbevares sikkert og beskyttes mod slitage og skader.

Fiskars håndøkse er et pålideligt og holdbart værktøj, der er fremstillet af høj kvalitet og slidstærkt materiale. Øksen er velegnet til at fælde træer, skære grene og kløve brænde. Den er også ideel til at tage med på fisketure eller campingture, hvor du har brug for en handy og alsidig økse.

Specifikationer:

– Varenummer: 894155

– Brand: Fiskars

– Enhed: stk.

– EAN: 6411501224439

– Detailmængde: 1 stk.

– Indholdsmængde: 1 stk.

– Str.: 44.5 cm

Forhandlerens beskrivelse:
Fiskars X1 øksen her er en lille fin kløveøkse som er velegnet til kløvning af mindre stykker træ samt camping.
Den er ret nem at tage med på næste outdoortur da den har en god størrelse!  Den kommer med et bælteklips og kombineret bærehåndtag sådan de…

Se hos Creativ Company ❯❯

4: Staco ?kse 600 gram 38cm l?ngde hickory skaft

Produkt nummer 4 på vores “håndøkse-liste” er Staco ?kse 600 gram 38cm l?ngde hickory skaft som du lige nu kan købe for 118,- hos WATTOO.DK

Forhandlerens beskrivelse:
Staco håndøkse på 600 gram. En mindre økse til friluftslivet i skoven og på marken.
Egner sig også til havearbejde.
Svunget træskaft i lækkert hickorytræ.
En god størrelse håndøkse til allround opgaver….

Se hos WATTOO.DK ❯❯

5: Staco ?kse 900 gram 50cm l?ngde hickory skaft

Forhandlerens beskrivelse:
Håndøkse i særdeles god kvalitet.Skaftet er lavet i ægte hickorytræ og forsynes med hul til krog.Øksehovedet er udformet i støbt jern med blankpoleret skær….

Se hos WATTOO.DK ❯❯

6: Håndøkse 600gr Rawlink 69310

Forhandlerens beskrivelse:
Her har vi en rigtig fin og prisvenlig økse fra Grouw! Øksen vejer 600 gram og har en totallængde på 36 cm.  Dertil får du et håndtag lavet i lakeret asketræ! …

Se hos Handelshuset Aulum ❯❯

7: Hultafors Hultån Håndøkse

Sidste produkt på vores liste er Hultafors Hultån Håndøkse som vi har fundet til 849,- hos Handelshuset Aulum.

Forhandlerens beskrivelse:
Hultafors Hultån håndøksen er en klassisk friluftsøkse som passer godt til skoven og din næste tur ud i det fri.  Øksen kan bruges til noget nær alt og er virkelig alsidig og endda vejer den kun 500 gram. Øksens navn kommer faktisk fra den Å hvor man til…

Se hos Handelshuset Aulum ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste håndøkse i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse håndøkse:

Dyreste Håndøkse på listen er 5.11 – CFA Peacemaker Håndøkse – 35,5 cm fra GrejFreak.dk med en pris på 1249.00. Billigste udvalgte Håndøkse er Cold Steel – Etui til Viking Håndøkse som du kan købe for 49.00 hos GrejFreak.dk. Forskellen på de to priser er 1200 kr.
Ovenstående Håndøkse data og priser er hentet fra 8 butikker (Apuls.dk, Creativ Company, WATTOO.DK, Handelshuset Aulum, Frishop, vvs.dk, Globaltools, GrejFreak.dk). Alle Håndøkse tilbud er opdateret i dag 31-03-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Håndøkse guides:

Fandt du ikke det rigtige Håndøkse blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Håndøkse: